Curriculum Vitae

 

Over Aai Schaberg

Aai Schaberg is sinds 1984 advocaat en sinds 2012 ook mediator. Hij begon zijn carrière bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij tot en met 2004 partner was. Voor dat kantoor werkte hij ook in New York. Vanaf 2005 was Aai verbonden aan BarentsKrans, waarvan drie jaar in het bestuur. In juli 2012 begon hij zijn eigen kantoor Schaberg Advocatuur & Mediation.

Aai beoefent het vak van advocaat-mediator, maar draagt ook graag bij aan bestuurlijke en vakmatige ontwikkelingen daarvan. Binnen de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) was hij op lokaal niveau lid van de Raad van Toezicht (onder meer als waarnemend deken) en op nationaal niveau van de Algemene Raad van de NOvA. Hij is ook bestuurslid van de Vereniging voor Mediation Advocaten (NVVMA) geweest.

Op dit moment is Aai lid van de Raad van Discipline van de NOvA. Voor de Stichting Kwaliteit Mediators becommentarieert Aai op de website van de MfN alle tuchtrechtelijke uitspraken. Verder is Aai gedurende één dag per week als docent Moot Court op het vakgebied ondernemingsrecht verbonden aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Aai is MfN-registermediator. Ook is hij bij de NOvA ingeschtreven als intervisiebegeleider. Verder is Aai lid van de ICC Netherlands Commission of Arbitration and ADR en van de Adviescommissie Mediation van de NOvA. Hij is lid van de Vereniging Corporate & Commercial Mediation (Platform Business Mediation). 

Download hier het volledige CV van Aai Schaberg